Super helg

Denne helgen har vert utrolig koselig. I går så var jeg sammen med moren min og søsteren min på en tur til Bærums verk for å kjøpe gave til fars dag. Men jeg fikk også et super kult sko-par som bare var i min størrelse! Flaks! Jeg kjøpte også en super kul genser med hvite stjerner på og en kul mørkeblå tights fra Cubus. Litt senere spiste jeg panne kaker på pannekakehuset. De har utrolig gode nederlandske pannekaker der. Med is og alt.

Og idag sto jeg opp tidlig og lagde frokost til pappa. Jeg vekket de andre og når pappa kom ned ga vi han gaver og spiste en utrolig god frokost. Senere så vi på film før vi dro til tanten og onkelen min. Der spiste vi en god middag og deilig is med sjokolade saus. Så spiste vi eplekake. Det var veldig hyggelig. Men alle må jo hjem en gang. Har nettop kommet hjem og skal til å legge meg. God natt søte dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Gusdal

Mari Gusdal

10, Bærum

Hei! Jeg er Mari, men alle kaller meg for moa. Jeg danser hip hop og funky jazz på fritiden, og her skriver jeg om hverdagen, diverse tanker og annet som interesserer meg.

Kategorier

Arkiv

hits